RockStation

Hallgasd meg a Nirvana dalának, a Scentless Apprenticenek egy korai verzióját!

2019. január 19. - theshattered

nirvana.jpgAz 1993-as In Uteron megjelent Scentless Apprentice eredetileg nem a Nirvananak készült, hanem egy Dave Grohl (gitár), Krist Novoselic (basszus), Rey Washam (dob) felállású alkalmi csapat számára, amely igazából csak pár óráig élt. Ebből a sessionből viszont, melyen Grohl még igen kezdő gitáros volt, készült egy fél órányi felvétel, mely Washam eldugott fiókjának mélyéről került elő a napokban. Ezt a lentiekben hallgathatjátok meg.

A dalhoz magához 24:35-höz kell tekerni, ha nincs kedvetek a jammelgetéssel foglalkozni.

Rey Washam: "Dave hallhatóan kezdő gitáros volt, de volt néhány dala, amit ki szeretett volna próbálni egy zenekarral. Épp akkor léptem ki a Tadből, Dave pedig megkért, hogy menjek át, aztán jammeljünk. Sosem találkoztam Davevel, Kurttel, vagy Kristtel, még ha hallottam is, hogy Kurt a rajongója volt az egyik előző zenekaromnak, a Scratch Acidnek. A jammelés elég gyengécske volt, Dave dobjain kellett játszanom, amit saját magának állított be. Aztán Krist megjelent és magától jött minden hülyeség."

Aztán ez lett az eredménye a dolgoknak:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414571412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum