RockStation

Semmi Hollywoodi móka, csak a metal! - Új videóval jelentkezett a Battle Beast

2019. január 19. - theshattered

battle_beast_2018.jpg

Két hónap és egy új, tizenegydalos (vinylen és digipack kiadásban két bónuszdalos) albummal fog jelentkezni a csajfrontos, heroikus heavyben utazó Battle Beast. A március 22-én a boltokba kerülő No More Hollywood Endings címadó dalára készült is egy videó, ezt lentebb találjátok.

A dalról a billentyűs Janne Björkroth a következőt árulta el: "A dal egy történet mesél el arról, hogyan próbál valaki felnőni mások elvárásaihoz és hogyan lesz emiatt mellékszereplő a saját életében. A hollywoodi szokások és a média által felállított, a szépséggel és boldogsággal kapcsolatos lehetetlen elvárások és szűk ideálok mellett könnyű elveszni, ha megpróbálsz beilleszkedni a sablonba. A dal elmondja, hogy nincs minta a boldogsághoz, de mindenkinek megvan a joga a saját maga által kiérdemelt tisztelethez, egy élethez, amit kigondolt magának. Ez a dal az egyediség himnusza."

battlebeasatnomorehollywoodcd.jpg

01. Unbroken
02. No More Hollywood Endings
03. Eden
04. Unfairy Tales
05. Endless Summer
06. The Hero
07. Piece Of Me
08. I Wish
09. Raise Your Fists
10. The Golden Horde
11. World On Fire

Bónusz dalok a vinyl és a digipack kiadáson:

12. Bent And Broken
13. My Last Dream

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3414571386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum