RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/Vol 3.

2019. január 20. - sunthatneversets

une_misere.jpg
Eheti dalmegosztásunk sem maradhat el. Benne indusztriál nagyágyuk szupergruppja, norvég és izlandi fekete fekete fém, retro rock Kaliforniából és Long Island-i agresszív progresszív.

DIE KLUTE - It's All In Vain

Bedobta az első nyilvános dalát a DieKlute. A saját megfogalmazásuk szerint a "világ első industrial metal szupergroupja", melyben Dino Cazares (Fear Factory) Jürgen Engler (Die Krupps) és Claus Larsen (Leæther Strip) is megcsillogtatja a tudását, az It's All In Vaint és annak videóját tette közzé országnak világnak. A Devil's Revenge című hamarosan érkező William Shatner-féle horrorfilm jeleneteit is tartalmazó klip az alábbi, a teljes nagylemez, a Planet Fear című nagylemez február 1-én fog megjelenni.


1349 - Dødskamp

Egy friss kislemezzel jelentkezett a norvég black metalos 1349. A kétdalos EP formátumban megjelenő Dødskamp az Atomic Chapel csakis itt megjelenő koncertverziójával együtt érhető el, a címadó fent meg is hallgatható. A friss nagylemez, a 2014-es Massive Cauldron of Chaos utódja az idei évben várható.


RIVAL SONS - Look Away

Feral Roots címmel jövő pénteken érkezik a retro rock Rival Sons új albuma. A lemezről már mutattunk dalokat, fentebb most itt a legfrissebb Look Away címmel.


UNE MISÈRE - Damages

Izlandon nem tudjuk mit esznek az emberek, de lassan havonta jön valami csemege onnan. Most éppen a blackened hardcore-ban utazó Une Misère mutatja meg magát. Új albumuk hamarosan érkezik, de addig is itt  a Damages című tétel róla.


MOON TOOTH - Trust

Van olyan, hogy szerelem első hallásra! A Moon Tooth Trustjával mi pontosan így jártunk, mint ahogy az a nagykönyvben is meg van írva, mert minden van itt: táncolható húzás, kitekert gitártémák, súly, dallamok, mindez egy olyan kellemesen büntető stíluskavalkádban, amely az eklektikussága mellett pont annyira befogadható, mint amennyire technikás. A négyes új lemeze március 29-én érkezik Crux címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6014570076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum