RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/Vol 4.

2019. január 27. - sunthatneversets

backyard_babies_2019.jpgEheti dalmegosztásunkban is van minden, mint a búcsúban. Lesz itt angol post hardcore, germán szimfónikus metal, svéd glam/sleeze, hard rock/stoner Brooklynból és San Francisco-i extrémitás.

EMPLOYED THE SERVE - Force Fed

Eternal Forward Motion címmel érkezik hamarosan az angol Employed To Serve új nagylemeze. A nem kicsit metálos, post hardcore-ban utazó csapat Force Fed címen egy videó kíséretébe szabadította rá új dalát a nagyérdeműre.


KINGS DESTROY - Fantasma Nera

Kiadta a március 8-án megjelenő Fantasma Nera (azaz Fekete Szellem) című nagylemezének első előzetes dalát, a címadó tételt a Kings Destroy. Aki szereti a hard rockkal vegyített sztónert dallamosabb énekkel az nagyon fogja szeretni ezt a dalt. 


BACKYARD BABIES - Good Morning Midnight

Sliver & Gold címmel március 1-jén érkezik a svéd sleaze/glam/punk alapvetés Backyard Babies új albuma, a 2015-ös Four By Four lemez folytatása, amelyről megérkezett a második előzetes dal a Good Morning Midnight. Jó hír a haza rajongóknak, hogy a banda áprilisban Budapesten is bemutatja az új dalokat.


AVANTASIA - Moonglow

Kiadta a február 15-én megjelenő új albumának, a Moonglownak a címadó dalát az Avantasia. A Tobias Sammet vezette csapat friss korongját Budapesten, a Barba Negra Trackben is be fogják mutatni, ennek a dátuma május 6-a lesz. 


FALLUJAH - Ultraviolet

Március 15-én Undying Light címmel érkezik a San Francisco-i progresszív death metalos Fallujah új nagylemeze. Az énekesváltáson átesett csapat tegnap hozta ki az első dalt az albumról Ultravioilet címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4714589424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum