RockStation

Archaic klippremier: a Two Minutes Of Hate dalhoz forgattak videót a thrasherek

2019. január 28. - sunthatneversets

archaic_2018.jpg

Történelmi képekkel és orwelli üzenettel érkezett vadonatúj videoklip az Archaic Two Minutes Of Hate című dalához. A budapesti thrash metalosok a 2017 végén megjelent How Much Blood Would You Shed to Stay Alive? című második albumuk egyik tételéhez a Sonic Visual segítségével készült felvétel, melyet az énekes Jósa Tamás öntött végső formába.

"A lemez legmozgalmasabb dala, Orwell 1984-jének dalba öntése. Igyekeztünk mementót állítani minden olyan történelmi pillanatnak, amely elmossa a fikció és valóság közötti határt, így válik a mű és a dal egyaránt figyelmeztetéssé. Okkulnunk kell a múltból, a nagy testvér figyel téged!” - tette hozzá a zenekar.

A zenekar dinamikus élő teljesítményét pár héttel ezelőtt a Last Man Standing dalra vágott live footage videóval mutatták be, a The Saw pedig tökéletesen tükrözi a próbatermi hangulatot.

Pár biztos Archaic koncertdátum az idei évből:
05.03 - Budapest, Kék Yuk
05.16 - Tuzla (BA) - Balkan Metal Meeting
07.06 - Pula (HR) - Goathell Festival
07.09 - Dunaújváros - Rockmaraton Fesztivál
07.20 - Bertingen (DE) RUDE Fest

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7014592812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vackori 2019.01.29. 16:42:08

Ez megint brutál jó lett! Gratula srácok!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum