RockStation

Billy Graziadei mindenkit megnyugtat: nincs még vége a Biohazardnak

2019. január 30. - theshattered

0lifeofagony2018_60_eredmeny.jpgHabár épp tetszhalott állapotban van, lévén, hogy három éve semmi nem történt körülöttük, a Biohazard énekese, Billy Graziadei lenyugtatta a rajongókat: az, hogy csend honol a csapaton, Scott Roberts kilépett, meg hogy ő is a Billybiot és a Powerflot nyomatja, nem azt jelenti, hogy vége lenne a csapatnak. Sőt!

"Folyamatosan beszélek Bobbyval és Dannyvel. Épp egy pár hete játszottam Dannyvel a Sick Of It All és a Life Of Agony mellett. Még mindig létezik a Biohazard, de ez egy teljesen más történet. A Powerflo és a Billybio egy kicsit szervezettebb, a Biohazard inkább egy életérzés. Olyanok vagyunk, mint a bolygók. Amikor minden összeáll, csinálunk valamit. Amíg nem, addig ki tudja? De még nincs vége, egyfolytában beszélünk. Zenét is írunk. Megosztunk egymással dolgokat. Amikor itt lesz az ideje, lesz új Biohazard lemez."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414597880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Rom 2019.02.01. 12:28:44

Jó ezt olvasni, örök kedvenc zenekar!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum