RockStation

Zöld lámpa, kék Lambó / Green Light, Blue Lambo - Új videók a Bankrupttól

2019. február 06. - sunthatneversets

bankrupt2019_recorder.jpg

A Bankrupt új klipjében a Rich Kids of Instagram jelenséget állítja pellengérre. A vagyontárgyaik és fényűző életmódjuk szemérmetlen mutogatásával a keményen dolgozó kisembereket hergelő luxus-mihasznák bőrébe bújva próbálták versbe önteni, hogyan láthatják ők a világot. Ebből születtek aztán olyan gyöngyszemek, mint az “Unom a vizisít, veszek egy jet skit / Ha irigyelsz, nyomd, hogy tetszik”.

"A vizualizáláshoz természetesen elengedhetetlen volt, hogy magunk is alámerüljünk ebben a fertőben, és elrettentő példaként felvillantsunk pár képet flancos partikon drága pezsgőt locsoló, vagy éppen bankjegyekben fürdő alulöltözött fotómodellekről, magánrepülőzésekről és lambózásokról, ezáltal is méginkább kontextusba helyezve a nézőt. Zeneileg maradtunk a Bankrupt fő profilját jelentő, Ramones-követő oldschool poppunknál, amit olyan mai zenekarokhoz köthetünk, mint a Teenage Bottlerocket, a Masked Intruder vagy a Mean Jeans. A szám és ezáltal a klip is szokás szerint a magyar mellett angol változatban is elkészült, hogy a magyarul nem beszélő külföldiekhez is eljusson az üzenet." 

A szám megtalálható a Spotify-on és egy rakás másik online platformon is. A zenekari felvételeket Pandur-Balogh Norbi készítette, még az év végén megjelent “Megint nem haltál meg” klip forgatásával egybekötve, a hanganyagot pedig Csészivel vettük fel az Artist Factoryban.

Szeretnénk még tavasszal két újabb számmal előállni, és ezzel újabb lépést tenni a beígért 5. nagylemez teljes anyagának összegyűjtése felé. Koncertügyileg egyelőre március 9-re egy fehérvári, május 2-re pedig egy A38 teraszos bulink van lekötve a közeljövőben. A májusi buli másik fellépőjét márciusban jelentjük be, addig is iratkozzatok fel az eventre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1614610516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum