RockStation

"Nagyon sötét" lesz az új Slipknot-lemez, legalábbis Corey Taylor szerint

2019. február 14. - theshattered

0slipknot2015_23.jpgNyárra várható a Volt fesztiválon is megforduló Slipknot legújabb, egyelőre cím nélküli lemeze. A korong, melyről az All Out Lifeot előzetesben már tavaly megkaptuk, ha hihetünk Corey Taylornak nagyon is sötét lesz, nem olyan hangulatú, mint amit a már kiadott tételről következtethetünk, ugyanis a dal "korántsem olyan sötét és elvetemült, mint a többi része annak, amin dolgozunk".

Az All Out Liferól: "Az emberek túlzottan ki vannak akadva a rossz dolgok miatt és nem foglalkoznak eléggé a jó dolgokkal. Ez a dal meghozza az alaphangot az embereknek, hogy menjenek és fellázadjanak: 'Nem fogjuk ezt megengedni. Nem fogjuk hagyni, hogy lerohanjanak a vallásos meggyőződésünk, a bőrünk színe, vagy amiatt, ami mellett kiállunk. Azok miatt, amit szeretni akarunk.' Ehhez hasonlókhoz. Senki sem teszi ezt! Mindenki a saját pénztárcája miatt aggódik, mindenki a számlái miatt aggódik."

Taylor új lemezre írt dalszövegeinek egy része a válásához is vezető depresszióját, valamint az önmaga megtalálásához vezető utat dolgozza fel:

"Egyfolytában csak adtam másoknak, aztán emiatt tökéletesen, teljes mértékben kimerültem. Láthattad a bőrömön, láthattad a szememben is. Ez lesz az a kaland, amibe elvezetem majd az embereket ezen az albumon. Megmutatom nekik, mi történik a depresszióval, amikor nincs ott semmi vegyszer, amihez nyúlhatnál. Nagyon sötét utazás lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7014626578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum