RockStation

Slash megerősítette: Tényleg lesz új Guns N' Roses-lemez!

2019. február 15. - theshattered

guns_n_roses_2018.jpgNemrégiben felröppent a hír, hogy bizony készül-alakul, faragják az új Guns N' Roses-album anyagát, persze ezt még óvatosan kell kezelni. Viszont Richard Fortus mellett a másik gitáros, Slash is megerősítette az információt: igen, dolgoznak valamin, melynek anyaga feltehetőleg majd egy új G'N'R CD képében lesz elérhető valamikor a jövőben. Azért érdemes ezt a helyén kezelni, addig azért nem akarnánk féllábon állni, míg ez meg fog történni.

"Axl, Duff, én és Richard már beszéltünk erről, vannak témák, amelyek már egy új albumhoz készülnek. Mint a Guns N' Rosesnál általában, nem lehet azt mondani, hogy 'Na, akkor itt a terv, így lesz', mert nálunk ez nem így megy. Szóval most úgy alapjában véve az egyetlen jó válasz az az, hogy reméljük, kiadunk egy új albumot, aztán meglátjuk, mi fog történni, amikor odáig jutunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714628298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum