RockStation

Mike Shinoda szeretné folytatni a Linkin Parkot, de nem mindegy, hogy hogyan

2019. február 20. - theshattered

mike_shinoda.jpgA március 12-én Budapestre, a Papp László Sportarénába látogató Linkin Park-vezér, Mike Shinoda határozottan szeretné folytatni az anyacsapatával a dolgokat, viszont a tavalyelőtt elhunyt Chester Bennington helyére nem szeretne akárkit bevenni (nem is lenne könnyű, ha a rajongók szemszögéből nézzük). Shinoda elmondása szerint ha bevesznek valakit, annak a beilleszkedése természetesen kell, hogy menjen, különben nem ér semmit a dolog.

A jövőbeli tervekről: "Nem tudom. Most elég rugalmas vagyok. Ez az európai szólókoncert-turné márciusban az egyetlen dolog, ami tervben van. Más betervezett turné nincs. Most nagyon nyitott vagyok mindenféle élményre és beszélgetésre. Egyfolytában írok. Már voltam stúdióban is néhány másik arccal, producereltem másoknak, írtam másoknak.

A többiekkel (a Linkin Parkból) is találkozok néha, általában nincs ott mindenki egyszerre. Csak egyenként ütközünk. De biztos vagyok benne, hogy nemsokára összejövünk és lógunk egy kicsit. Elleszünk, aztán meglátjuk, hogy miújság."

És hogy gondolkodott-e már az új Linkin Park énekesen? "Jelenleg nem ez az elsődleges célom. Szerintem ennek természetesen kell történnie. És ha találunk valakit, aki egy remek arc, úgy gondoljuk, hogy jó személyiség és még stílusban is passzol hozzánk, akkor megpróbálnék vele néhány dolgot összehozni. Nem a helyettesítés miatt... Nem akarom úgy érezni, mintha bármikor is tudnánk helyettesíteni Chestert.

Van egy csomó dolog. Egy, mi mindannyian a zeneírásból és a zenélésből élünk, másképpen szerintem nehéz lenne. Számomra mindenképpen nehéz lenne. Nem akartam az előző évet mással tölteni, de tudtam, hogy a zenekarban a többiek nem állnak készen rá, így egyedül csináltam inkább. Persze hasonlóan, ahogy ismerem a többieket, ők is szeretnek fellépni, szeretnek stúdiózni, nem ezt csinálni, nem is tudom, majdnemhogy egészségtelen dolog. A folytatás azt jelenti, hogy kell valaki más is a keverékbe és ha ezt meg tudjuk csinálni és jól tudjuk csinálni, akkor megcsináljuk. A másik dolog, a rajongók iránti tisztelet. Biztosan sok rajongó van, aki szeretné, hogy folytassuk, látni akarja a srácokat a színpadon, szeretne további zenéket hallani és ha bejelentünk egy koncertet, el fognak jönni. Ameddig ez a kapcsolat és érdeklődés meg van, ez egy olyan hajtóerő, amivel élni kell. De ahogy mondtam is korábban, ennek természetesen kell történnie. Nem fogok kiszaladni és 'énekes kerestetik' plakátokat ragasztgatni. Szerintem ez egy nagyon illetlen és jó eséllyel egy szörnyű ötlet lenne."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6214638506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum