RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/Vol 8.

2019. február 24. - sunthatneversets

the-damned-things-february-2019.jpgEheti dalmegosztásunkban nagy visszatérők és új reménységek ... Lesz itt szupergrupp, svéd acél, goth rock, zenei géniusz és a hétre is jut egy rocklegenda.

GRAND MAGUS - WOLF GOD

Múlt héten jelentette be a Grand Magus, hogy közeledik az új lemez kiadása, most pedig már a címadó, Wolf God is szabadon hallgatható. Az április 19-én megjelenő album első előzetese egy dalszöveges kisfilmmel lett gazdagabb.


THE DAMNED THINGS - Cells

A héten történt lemezbejelentés után pénteken már konkrét dallal jelentkezett a Keith Buckley (Every Time I Die), Joe Trohman (Fall Out Boy), Scott Ian (Anthrax), Andy Hurley (Fall Out Boy) és Dan Adriano (Alkaline Trio) által alkotott The Damned Things. A videóklipet is kapott Cells a csapat második nagylemezének, a High Crimesnak az első előfutára (és nyitódala), mely korong április 26-tól lesz elérhető a nagyközönség számára.


MÖTLEY CRÜE - The Dirt (Est. 1981) feat. Machine Gun Kelly

Debütált a Mötley Crüe The Dirt (Est. 1981) című dala (melyben a film egyik szereplője, a Tommy Lee-t alakító rapper Machine Gun Kelly is vendégszerepel), és amely az egyike annak a négy tételnek, melyet a Mötley Crüe felvett a róluk készült filmhez, a The Dirthöz. 


DEVIN TOWNSEND - Genesis

Végre-valahára megmutatta az első új dalát, a Genesist Devin Townsend. A március 29-én megjelenő új nagylemez, a kismillió vendégzenész játékát tartalmazó Empath anyagát november 30-án Budapesten is megmutatja majd a Mester, addig viszont már legalább lehet valamivel hangolódni. 


IDLE HANDS - Give Me to the Night

Május 10-én érkezik a tradicionális metal/goth rock - meg még sorolhatnánk a stílusokat - Idle Hands debütáló nagylemze a Mana, melyről a Give Me To The Night című tételt tette elérhetővé a csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5514644113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum