RockStation

Delain koncert a Barba Negrában - az új dalokból is hoznak ízelítőt a holland szimfonikus metalosok

2019. február 28. - theshattered

delain_20191124.jpgFebruár 22-én jelent meg a 4 új dalt és 10 koncertfelvételt tartalmazó Hunter’s Moon című DELAIN EP, a holland szimfonikus metal zenekar ősszel pedig útra indul Európában, a The Masters of Destiny Tour pedig szerencsénkre november 24-én a Barba Negrát is érinti.

A zenekar így üzent a magyar rajongóinak:

Budapest mindig is különleges hely volt számunkra, már jóval azelőtt is, hogy saját képi világunkat varázsoltuk a Széchenyi Lánchídra az April Rain klipben. Mindig is jól éreztük magunkat ebben a gyönyörű városban, és még inkább különleges volt az az energia, amit a közönségtől kapunk itt vissza. Nagyon várjuk már, hogy újra Budapesten álljunk a színpadon, ahova természetesen az új dalokat is elhozzuk!

A holland szimfonikus rockerek már több, mint egy évtizede járják a világot egyedi hangzású, dallamos, fogós metal muzsikájukkal. Jelenleg 5 nagylemezt, 2 EP-t, és egy koncert DVD-t tudhatnak a hátuk mögött, melyeken a műfaj olyan nagyjai is vendégeskedtek, mint Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION), Marco Hietala (NIGHTWISH), Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY), Burton C. Bell (FEAR FACTORY). Az elmúlt 14 évben  turnéztak már a NIGHTWISH, a SABATON és a WITHIN TEMPTATION társaságában is, és részt vettek több nagy nevű fesztiválon, mint a Wacken, Graspop, Download, illetve a Fortarock, ezzel elfoglalva helyüket a műfaj legismertebb nevei között.

A remek fogadtatású Moonbathers lemez utódján jelenleg is dolgoznak, és valószínűleg még idén hallhatjuk a végeredményt. A két stúdiólemez közötti űrt a 2017-es “A Decade of Delain - Live at Paradiso” DVD-vel töltötték ki, amely az első ilyen volt a zenekar történetében, illetve kiadták a 4 vadonatúj dalt tartalmazó “Hunter’s Moon” EP-t is, ezzel a stílusuk egyik legproduktívabb zenekarává válva. A 2017-es “Danse Macabre” turné rengeteg pozitív visszajelzése után úgy döntöttek, hogy a 4 számos EP-t egy DVD-vel, és a turnén felvett 10 dal élő verziójával - és így Marco Hietala (NIGHTWISH) vendégszereplésével - is bővítik a kiadványt.

A koncert hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA éritek el, a jegyeket EZEN A LINKEN tudjátok beszerezni.

JEGYÁRAK:
5499 - early bird, kizárólag a Rock1 online rendszerén, csak három napig! (március elseje éjfélig!)
5999 - elővételben, május 31-én éjfélig
6999 - elővételben, július 31-én éjfélig
8499 - elővételben november 23-án éjfélig
8999 - a koncert napján és a helyszínen

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5514659603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum