RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.9

2019. március 03. - sunthatneversets

deafheaven2018.jpg

Eheti dalmegosztásunkban meglepetésszerű újvonalas black metal, angol metalcore, matekos izmozás, csajfrontos post-hardcore és modern progmetal.

DEAFHEAVEN - Black Brick

Nem sokat csücsül a Deafheaven a hátsóján, már ha a dalokat nézzük. Szinte alig jelent még meg a tavalyi nagylemez, az Ordinary Corrupt Human Love, máris egy új dalt adott ki az ötös. A Black Brick egy meglehetősen zúzós tétel címe, melynek fizikai megjelenéséről (értsd: EP, nagylemez, ilyesmi) egyelőre semmit nem lehet még tudni.


WHILE SHE SLEEPS - Elephant

Pénteken jelent meg a While She Sleeps legújabb nagylemeze, a So What?. A zenekar a nagybetűs dátum közeledtével egy elég korrekten zúzós, persze egyben dallamos tételt tett elérhetővé a korongról, ennek a címe Elephant, amihez egy egész korrekt dalszöveges videót is társítottak. 


THOUGHTCRIMES - Artificer

Milyen fura, hogy lassan két éve nincs a The Dillinger Escape Plan, nem? Persze a tagok nem szüntették meg az alkotói vénájuk élénk vergődését az anyazenekar feloszlásával. Billy Rymer dobos például a Thoughtcrimesban csapkodja a bőröket, mely a TDEP kaotikusságából is átörökített egy nagy kanállal, de talán még a Deftonest is behozhatnánk, mint hatást a dallamos részekre. 


BRUTUS - Cemetery

Március 29-én jelenik meg a belga Brutus új nagylemeze Nest címmel. A csajfrontos post-hardcore trió a héten új dalt mutatott be nagyérdeműnek Cemetery címmel.


PERIPHERY - Garden In The Bones

Ahogy azt már korábban is írtuk, április 5-én érkezik a modern progger Periphery új albuma Periphery IV: HAIL STAN címmel. Erről, ha jól számoljuk most a második új dal lett elérhető Garden In The Bones címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1014663063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum