RockStation

Így nyomta a Show Me How To Livet a Grohl, Trujillo, Morello, Wilk négyes

2019. március 04. - theshattered

iamthehighwaycornelltributeconcertjan2019.jpgA januári Chris Cornell emlékesten elég masszív névsor emelte meg a kalapját a tavalyelőtt elhunyt énekes előtt. Az I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell névre keresztelt buli záródalaként az Audioslave Show Me How To Livejét szedte elő egy elég erős névsor (Dave Grohl, Rob Trujillo, Tom Morello, Brad Wilk), melyről egy profin vágott felvételt adtak közzé az illetékesek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Audioslave performing "Show Me How to Live" with #DaveGrohl and @robtrujillo at #IAmTheHighway: A Tribute To Chris Cornell.

Chris Cornell (@chriscornellofficial) által megosztott bejegyzés,


Tom Morello: "Arra gondoltunk, hogy a Like A Stonenal zárjuk majd az estét, mert az olyan, mint egy gyönyörű imádság, egyben a legjobban ismert Audioslave-dal is, de azt mondtam, hogy zárjunk inkább egy kibaszott masszív jammeléssel. Így amikor Dave Grohl és Robert Trujillo feljöttek hozzánk, beszálltak a Show Me How To Livebe és az egész hely felrobbant, rájöttünk, hogy a jó döntést hoztuk meg. Amikor megkérdeztem Davet, hogy mire gondolt, hogyan szeretné ezt énekelni, mondta, hogy arra gondolt, így fogja végigordítani a nótát."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014666849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum