RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.10

2019. március 10. - sunthatneversets

fleshgodapocalypse2019.jpgEheti dalmegosztásunkban francia deathcore, olasz szimfónikus death, bostoni dallamos hardcore, portlandi sludge és svéd crust zúzda.

DEFEATER - Mothers' Son

Május 10-én a melodic hardcore bostoni helytartója a Defeater is új lemezzel jelentkezik. Az Epitaph gondozásában megjelenő a zenekar nevét viselő lemzeről első ízelítőnek a Mothers' Son című tetelt dobta be a banda. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a csapat április 22-én a Dürer Kertben játszik.


FLESHGOD APOCALYPSE - Sugar

Elkészítette a legújabb nagylemezét, a 2016-os King utódját a Fleshgod Apocalypse. A szimfonikus death metalban utazó olasz csapat a nem feltétlen édes és lágy Sugar című dalt szemelte ki a május 24-én, természetesen többféle kiadásban érkező Veleno album első előfutárának, melyhez egy elég komoly videót is társítottak. Vigyázat, ütni fog! 


MARTYRDÖD - Cashless Society

Svédország crust császára a Martyrdöd május 10-én új lemezzel jelentkezik, amely a Hexhammeren címet kapta a keresztségben. Erről feljebb a Cashless Society című zúzda csekkolható.


LORD DYING - Envy The End

Négy év után új dalcsokorral, a Mysterium Tremendummal tér vissza a köztudatba a sludge vonalon mozgó portlandi Lord Dying. A friss anyag április 26-án fog landolni és egy dal, az Envy The End már szabadon csekkolható. 


BETRAYING THE MARTYRS - Eternal Machine

Eternal Machine címmel egy klippel is megtámogatott új dallal jelentkezett a metalcore/deathcore vonalon mozgó francia Betraying The Martyrs. A csapat 2017-ben jelentkezett ezidáig utolsó albumával. Az új album minden bizonnyal még az idén megjelenik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4614678520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2019.03.11. 16:57:51

Ez kérem, a fos és a szar marketingje. Lapozzunk.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum