RockStation

Májusban érkezik a Darkthrone új lemeze, az Old Star

2019. március 21. - theshattered

darkthroneoldstarbandmarch2019_638.jpgElkészítette a 2016-os Arctic Thunder nagylemez utódját a Darkthrone. A hatdalos, állítólag nyolcvanak évek ízű korong az Old Star címet fogja viselni, a teljes csomag május 31-én érkezik. Új dal egyelőre még nincs viszont a külcsín és a nóták címei már elérhetők.

Fenriz: "Old Star - megint jövünk a riffjeinkkel! Jóval az előző lemez, az Arctic Thunder után ismét folytatni akarjuk a szokásos stílusban, a blackes, ősi heavy metalt keverve lassú thrash, klasszikus doom és lassú death metal ízekkel.

Míg a legtöbben a hetvenes évek hangzására törekedtek az elmúlt húsz évben, a mi új lemezünk nyolcvanak évekbelibb lett, mint valaha. A dalok metalosabbak, mint eddig bármikor! Ted dalaiban nagyon sok black metal van, gyorsabb, lassabb, egyben doomosabb részekkel és visszatérő elemekkel. Az én dalaim sokkal lineárisabbak lettek. Ez egy ősi nyolcvanas évekbeli underground csel ezekkel a törésekkel, minden csak a lassú heavytől és lassú thrashről, klasszikus doomról, vagy lassú deathről szól.

Mindent összevetve ez a leginkább nyolcvanas évekbeli és az eddigi legmetalosabb albumunk, tipikusan nyolcvanas évekbeli amcsi/német dobhangzással, megátkozott szövegekkel, melyeket mind én írtam. Úgy érezzük, hogy az Old Star az Arctic Thunder nagy testvére lesz. Sokkal masszívabb lesz annál, mégfeszesebb riffekkel."

darkthroneoldstarcd.jpg

01. I Muffle Your Inner Choir [06:26]
02. The Hardship Of The Scots [07:36]
03. Old Star [04:28]
04. Alp Man [05:27]
05. Duke Of Gloat [06:49]
06. The Key Is Inside The Wall [07:24]

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214706282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum