RockStation

Közös zenekarban nyomja a My Dying Bride két ex-tagja

2019. március 22. - theshattered

godthrymmmarch2019_638.jpgGodthrymm néven hozott össze zenekart a My Dying Bride két ex-tagja, Hamish Glencross és Shaun Taylor-Steels. Persze, hogy teljes legyen a felállás, beszállt hozzájuk Danny Lambert is, akivel triót formálva közösen nyomatják a fajsúlyos, nyilvánvalóan doomos gyökerű témákat. Hogy tudjuk, miféle muzsikát sajtol ki a hangszerekből a hármas, be is dobták nekünk a We Are The Dead című dalt, melynek a klipje az alábbiakban tekinthető meg.

Hamish Glencross: "Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt a videót, mint egyfajta bemutatkozást a zenekar részéről, miközben azon dolgozunk, hogy kiadót találjuk a bemutatkozó lemezünkhöz. Mivel már több, mint egy éve alakultunk, össze tudtunk rakni egy feszes, erős koncertműsort, amit néhány fesztiválon, valamint előzenekarként olyan nagyszerű zenekarok előtt tudtunk bemutatni, mint a Paradise Lost, a Memoriam, a Vodum, a Witchsorrow, vagy a Pallbearer, de saját, főzenekaros bulijaink is voltak össze-vissza az Egyesült Királyságban. Meg szerettük volna örökíteni az élő fellépéseink erejét és energiáját, hogy bemutassuk magunkat azoknak, akik nem ismernének minket (tehát szinte mindenkinek). Így hát egy fél napot stúdióztunk Sheffieldben a nagyon tehetséges Nathan Bailey kezei alatt, nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a We Are The Deadet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514707492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum