RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.12

2019. március 24. - sunthatneversets

amon_amarth_2019.jpegEheti dalmegosztásunk a szép tavaszi idő ellenére inkább a szürke őszt idézi. Összeállításunkban viking ökölcsapás, Bay Area thrash, éjfekete pusztítás, Los Agneles-i doom veteránok és budapesti rock veteránok kaptak helyet.

AMON AMARTH - Raven's Flight

Május 3-án új lemezzel jelentkezik a svéd Amon Amarth. A Berserker címmel érkező új album első előfutára Raven's Flight címmel már meg is hallgatható fentebb. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a csapat a Trivium társaságában június 12-én a Barba Negrea Trackben játszik.


DEATH ANGEL - Humanicide

Humanicide címre keresztelte el a kilencedik albumát a Death Angel. A thrash-veteránok május 31-én fogják megjelentetni a 2016-os, nálunk is bemutatott The Evil Divide utódját, melynek a címadójához készítettek is egy kisebb vizualizációt.


FULL OF HELL - Burning Myrrh

Elkészült a Full Of Hell a legfrissebb dalcsokrával, a Weeping Choirral. Az éjfekete pusztítást hozó korong nyitódalára, a Burning Myrrhre egy videót is készítettek az urak.


JUNKIES - Béke tér

Három év után új dallal jelentkezett a Junkies. A Béke tér című szerzemény az idén 25 éves zenekar jubileumi, Negyedszázad kockázat és mellékhatás című albumán szerepel, mely április 5-én az Edge Records gondozásában jelenik meg. A friss nótához készült szöveges videó


SAINT VITUS - Bloodshed

Egy újabb dalt dobott be a bátran veteránnak nevezhető Saint Vitus a május 17-re várható új, saját magáról elnevezett nagylemezéről. A Bloodshed című tétel meghallgatható fentebb, csak hogy érezzétek a törődést.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9414709985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2019.03.26. 10:17:42

A Junkies egy tisztességes, őszinte producer segítségével sikert sikerre halmozna, és szintet ugrana kommerciálisan is, mert ez így ebben a formában egy jó demo, de semmi több.

A Death Angel hozza amit kell, a többi meg értelmezhetetlen fos.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum