RockStation

Budapestre is eljön a Machine Head 25 éves Burn My Eyes turnéja!

2019. március 25. - theshattered

mhburn2019.jpgHát, emberek, ez a Machine Head hírek napja. Reggel hoztuk le, hogy Robb Flynn társakat keres a felére fogyatkozott csapatba (folyamatban), délután, hogy lehet, hogy két ex-taggal kiegészülve útrakelnek, hogy megünnepeljék az idén negyedszázados első korongot, a Burn My Eyest, most meg már egy eggyel jobb, konkrétabb hírrel szolgálunk: mindezzel Budapestet is érinteni fogják!

A csapat a október 20-án a Barba Negrában fogja megmutatni a nagyközönségnek a többek között az Oldot és a Davidiant is felvonultató lemezt, de nem is akárhogy!

A két részre szedett szett első felében a még egyelőre ismeretlen két új taggal nyomat majd Flynn és a nagy válás után megmaradt basszer, Jared MacEachern néhány frissebb Machine Head örökzöldet, majd a második részben jön az évfordulós lemez egy-az-egyben, Chris Kontosszal és Logan Maderrel. Van egy sejtésünk, hogy mindenkinek IS ott a helye!

machine_head_euro_admat_e76073f5-9eb2-41d8-a341-a0e0d65164c9_1024x1024.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2614715907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum