RockStation

Chris Fehn ez egyenlő elbánásban hitt, az első énekes biztos nem tér vissza

2019. március 25. - theshattered

slipknot_1.jpgA múlt héten rendesen megkavarta az új lemezre (és nem mellesleg Volt fesztiválos fellépésre) készülő Slipknot körüli állóvizet a Pinokkió maszkos perkás, Chris Fehn kiebrudalása. A negyvenhat éves zenész azelőtt pár nappal perelte be a zenésztársait, mivel állítása szerint többen is el-elcselezgettek némi pénzt a közösből, meglátása szerint elvileg mindekinek ugyanolyan anyagi elbánásban kellett volna részesülnie. Eközben a lehetséges pót-opcióként felmerült eredeti énekes, Anders Colsefini sem maradt csendben. Slipknot rövidhír-mazsolák következnek.

Szóval Fehn ügyvédje szerint az ütőhangszeres azt hitte, minden tag egyenlő elbánásban részesült, ha már együtt dolgoztak az elmúlt húsz évben, ennek ellenére állítólag nagyon sok információra többeknek nem is volt rátekintése. Elsősorban a két vezéralakot, Corey Taylort és Shawn Crahant vádolja bizonyos pénzforrások lecsapolásával, az eredmény pedig látható lett...

Fehn kirakása után felmerült a kérdés, hogy az eredeti énekes, a Corey Taylor beszállása után rövid időre az ütőhangszerekre és vokál pozícióra került Anders Colsefini száll majd be a megüresedett helyre (lényegében Fehn némi átmenettel, de az ő helyére érkezett). A volt énekes, habár Taylor nagyon szeretné, nem fogja megtenni ezt a szívességet:

"Minden rosszindulat nélkül ez már nem nekem való. Egyszerűen már nem ismerem azokat a srácokat. Azoktól, akiket egyáltalán nem ismerek, kérdéses haszonra számíthatok. Az elmúlt huszonhét évet (minden zenekari tevékenységem mellett) a családom támogatására építettem fel, miközben az 'igazi munkámra' is volt időm. Több évnyi bebukott zenekarozás, tönkrement házasság és sok egyéb más mellett találtam egy olyan állást, amelyből nyugdíjba is tudok majd menni. Szükségem lesz a zsére, mivel a testem lassan tönkre fog menni. Amennyire álmodoztam arról, hogy visszalépjek az általam létrehozott szörnyszülöttbe (kussoljatok, tudom, hogy most már teljesen más csapat!), annyira nem álom az, hogy a turné végeztével hajléktalan lehetek. Ha már szóba került, a Painface már dolgozik valamin a színfalak mögött. Még ebben az évben jelentkezünk valamivel!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814714611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum