RockStation

Storm The Studio - Storm The Studio (Grungery Media Records, 2019)

Kövesd a fehér nyulat!

2019. március 26. - sebiszabi

53470219_623940368058381_8098280700555296768_n.jpg

Kora reggel, még az ébresztő előtt zenét kaptam jó cimborámtól, hogy "bár grunge hatású, de valami irgalmatlan". Ismer. Sosem vett meg a grunge. Annak idején sem, és később is csak felszínesen, inkább az abból levezethető progresszív zenék,  például a Tool. 

De a kissé "kuka" nevű (bocsánat) Storm The Studio kegyetlenül elkapott. Még aznap meghallgattam egymás után úgy négyszer, azóta velem lakik, és velem utazik a Bedlam egykori és a Fish! jelenlegi tagjaiból összeállt banda bemutatkozó lemeze. A két zenekar alapból garancia lenne a minőségi zenére, de a srácok olyan utazásra visznek el, hogy csak kapkodom a fejem. Nem tudom pontosan, hogy milyen hatásokat, ízeket érzek, amikor sokadszor is végigpörgetem a laza negyvenperces korongot. De Tool-t, talán Alice In Chains-t és itt-ott némi Nomádot vélek felfedezni. A szövegek elszállósak és agyasak, a zene zseniális, imádom és a kocsiban már a kislányom is nyomja a Ha kérdeznék című dal refrénjét. Telitalálat. 

Ahogyan az Ólom Felhők, a Szavak Hullanak, vagy inkább az egész album! Keresd a Spotify-on, vagy rendeld meg innen. 

Facebook
Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8514709755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum