RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.13

2019. március 31. - sunthatneversets

rammstein_universal_2019_jes-larsen.jpg

Eheti dalmegosztásunkban képregény black metal, egykori punk jóval szelidebb megközelítésben, amerikai rocksztár új szólólemezzel, hardcore Kaliforniából és a hét legnagyobb durranása és botránya, a Rammstein új dala.

RAMMSTEIN - DEUTSCHLAND

A hét legnagyobb durranása a Rammstein új dalának és a hozzá tartozó videónak csütörtök esti bemutatója volt. A Németország múltját, jelenét, jövőjét boncolgató Deutschland című dal és videó hamar kiütötte a biztosítékot, ahogy a Rammstein úgy általában is szokta. Az új nagylemez május 17-én érkezik és a zenekar nevét viseli majd. 


BELZEBUBS - CATHEDRALS OF MOURNING

Belekarcolta a köztudatba a második lemezelőzetes dalát a black metalos képregényekből ismert, így értelemszerűen mesefigurákból álló Belzebubs. A Cathedrals Of Mourning ugyanúgy a Pantheon of the Nightside Gods című nagylemezen lesz elérhető, ahogy a korábban már megmutatott, több, mint egymilliós nézettség felett járó Blackened Call is.


PERRY FARRELL - PIRATE PUNK POLITICAN

Június 7-re datálta be a szólólemezének a megjelenését a Jane's Addiction frontembere, Perry Farrell. A Kind Heavenen, ahogy az ilyen albumoknál szokás, egy rakat vendégzenész is tiszteletét teszi majd. Van már új dal is Pirate Punk Politician címmel, ez fentebb csekkolható.


FURY - VACATION

Eheti összeállításunkba is jutott hardcore, most éppen Orange County-ból. A Fury új lemeze Failed Entertainment címmel május 3-án érkezik, melyről itt egy klafa új nóta Vacation címmel.


FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES - ANXIETY

Május 3-án érkezik az egykori Gallows énekes Frank Carter új albuma End Of Suffering címmel. A lemezről most az Anxiety című dalt tette elérhetővé a tegnap Budapesten koncertezett csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114727563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum