RockStation

Nagy háborúra készül a Sabaton

2019. április 03. - theshattered

sabaton2019.jpgA nyáron adja ki a legújabb nagylemezét, a The Great Wart a svéd "harcimetalos" Sabaton. Az egész pontosan július 17-re belőtt korong dalai egy egységes koncepciót fognak felölelni, melynek az alapja a tavaly száz éve befejeződött első világháború. Nem mellesleg, csak hogy legyen egy kis plusz íze a dolognak, pont az centenáriumon kezdték el a munkát a friss tételeken, ráadásul az sem mellőzendő tény, hogy a borítót Sallai Péternek köszönheti a zenekar és a rajongótábor.

sabaton-the-great-war_1500px.jpg

"Nem ez az első alkalom, hogy erről az időszakról ír dalt a zenekar, de most éreztük úgy, hogy itt lenne az ideje egy teljes konceptlemeznek, ami erről a háborúról szól." - szól a zenekari nyilatkozat.

Pär Sundström: "Ez eddig a legnagyobb szabású album, amihez hozzáfogtunk, olyan szintű mélység és történetmesélés van a dalokban, melyekre korábban nálunk még nem volt példa. Sok meglepetésre kell majd számítani, mivel új dolgokat is kipróbáltunk, ráadásul egy olyan történethez nyúltunk vissza az időben, amit tudunk, hogy sokat szerettek. A The Great Wart együtt készítettük el a Sabaton History Chanellel, csak hogy 2019 a legizgalmasabb év legyen a zenekar húsz éves fennállása folyamán."

A Sabaton History Channel a zenekar saját, történelmi alapú, természetesen nevezetes csatákat bemutató YouTube csatornája, melynek már több fejezete is elérhető online.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8614734805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum