RockStation

Lemondta az idei koncertdátumait Ozzy, jövőre pótolja majd azokat

2019. április 04. - theshattered

0b01.jpgÉpp, hogy csak kigyógyult a tüdőgyulladásából, Ozzy ismét parkolópályára állította saját magát. A Sötétség Hercege az otthonában esett el, melynek következtében kiújult egy 2003-as, közel halálos sérülése, amit a talán többeknek ismerős quados balesete következtében szerzett.

"Nem hiszem el, hogy további turnédátumokat kellett arrébb raknom. Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen zaklatott, mérges és szomorú vagyok, hogy nem vagyok képes koncertezni. Hálás vagyok a szeretetért és a támogatásért, amit a családomtól, a zenekartól, a barátoktól és a rajongóktól kapok, ez az, ami igazán tartja bennem a lelket. Csak tudatni akarom, hogy napról-napra egyre jobban vagyok... A teljes felgyógyulásban reménykedek... Be fogom fejezni a turnét... Vissza fogok térni!"

Az átszervezett dátumok csakis USA helyszíneket érintenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3114739769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum