RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.15

2019. április 14. - sunthatneversets

aild_2019_04.jpgEheti dalmegosztásunkban pöpec metalcore, még pöpecebb post metal, brutális szögelés, teátrális északi black metal és massachusettsi csoda.

AS I LAY DYING - REDEFINED

Szabadulása, és az együttes újjáalakulása után az As I Lay Dying énekese Tim Lambesis úgy nyilatkozott, hogy élete egyik fő feladata ebben a helyzetben, hogy megpróbálja jóvátenni azokat a károkat, amelyeket korábbi tetteivel okozott. Ennek egyik lépése lehet az a Redefined című új dal, amelyben az August Burns Red énekese Jake Luhrs is vendégszerepel.


PELICAN - MIDNIGHT AND MESCALINE

Nighttime Stories címen, június 7-én fog megjelenni a Pelican legfrissebb nagylemeze, melynek az első előzetesét, a Midnight And Mescalinet már elérhetővé is tették a srácok. A rajongók számára egy hétinches kislemezen külön is meg fog jelenni ez a tétel a máshol el nem érhető Darkness On The Stairs társaságában, ez a Record Store Day keretein belül jön ki limitált példányszámban.


NAILS - I DON'T WANT TO KNOW YOU 

Június 7-én egy limitált példányszámú kislemezen is meg fog jelenni az a dal és B-oldalas kísérője, melyet a Nails dobott be a közönség számára. Az I Don't Want To Know You mellett a Max Cavaleraval közös Endless Resistance került még ki az éterbe, a fizikai megjelenésen az utóbbinak egy remixe is hallható lesz. Mi most előbbit dobjuk itt be a közösbe.


ABBATH - HARVEST PYRE

Ahogy megígérte, be is mutatta a legújabb dalát és videóját, a második szólólemezére kézülő a black metal veterán Abbath. Az Immortal volt frontemberének Outstrider címre keresztelt lemeze július 5-én érkezik majd, melynek első ízeit most a Harvest Pyre révén szívhatjátok magatokba. 


CAVE IN - ALL ILLUSION

All Illusion címen friss dalt adott ki a Cave In. Az immár a tavaly elhunyt Caleb Scofield nélkül befejezett lemezen azért még bőven hallani az egykori zenésztárs játékát, basszuson hat, gitáron két dalban - köztük a friss tételen is. A teljes nagylemez Final Transmission címmel június 7-én fog megjelenni, melynek bevételeinek felét Scofield családja fogja megkapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414761652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum