RockStation

Hivatalosan is megjelenik a Deftones és a Dimmu Borgir '98-as Dynamo Open Aires koncertje

2019. április 14. - theshattered

deftones-2016.jpgA holland Dynamo Open Air nevét talán már minden tájékozottabb metalos hallotta, azért elég komoly esemény volt az annak idején. A nem kevés ott fellépett csapat koncertjéből (mintegy háromszáz buliról beszélünk!), azoknak az archívumából az utóbbi időkben el is kezdték csepegtetni a csemegéket az illetékesek, kezdetnek tavaly az 1998-as Pantera és Soulfly bál lett kiadva a meglehetősen hosszú névsorból. Az idei évre jobban rágyúrva első körben a Deftones és a Dimmu Borgir szintén huszonegy éves felvételei lettek beütemezve, ezek május 24-én fognak megjelenni, a hetekben pedig további finomságokkal, bejelntésekkel készülnek az illetékesek!

A két, már említett kiadvány, melyek egyaránt Live At Dynamo Open Air 1998 néven fognak megjelenni, a következő dallistákkal csábítják majd a rajongókat:

Deftones

Lotion
My Own Summer (Shove It)
Root
Teething/Life’s A Bitch (partial Nas cover)
Around The Fur
MX
7 Words
Bored
Mascara
Be Quiet And Drive (Far Away)
Headup (feat. Max Cavalera)
Engine No. 9 (feat. Max Cavalera)

Dimmu Borgir

Spellbound (By The Devil)
Stormblåst
Entrance
Master Of Disharmony
Behind The Curtains Of Night – Phantasmagoria
In Death’s Embrace
Mourning Palace
Metal Heart (Accept cover)

A további megjelenő felvételekről IDE KATTINTVA tudtok majd tájékozódni, a bejelentések idejei április 19 (3 név), április 26 (3 név), május 3 (4 név) és május 10 (3 név) lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214763212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum