RockStation

Júliusban új nagylemezzel jelentkezik a Sum 41!

2019. április 25. - theshattered

sum_41_2018.jpgNem üres kézzel fog Magyarországra látogatni a Sum 41. Igaz, a június 12-re belőtt koncert még jóval előtte van a friss nagylemeznek, ami július 19-re lett datálva, mégis, legalább számíthatunk némi újdonságra Deryck Whibleyéktől. Ha mást nem is, a frissen bemutatott dalukat, az Out For Bloodot biztosan eljátsszák majd nekünk a Budapest Parkban, amelyhez, mint első fecskéhez, természetesen is videót készítettek az urak. Az ígéretek szerint minden eddiginél keményebb és agresszívebb album az Order In Decline címen fog érkezni.

sum41orderindeclinecd.jpg

01. Turning Away
02. Out For Blood
03. The New Sensation
04. A Death In The Family
05. Heads Will Roll
06. 45 (A Matter Of Time)
07. Never There
08. Eat You Alive
09. The People Vs…
10. Catching Fire

Deryck Whibley: "Legkevésbé egy társadalmi, vagy politikai témájú tiltakozó lemezt akartam csinálni, az Order In Decline így nem is lett az. De az is nehéz, hogy ne legyenek gondolataim arról, ami a világban történik."

A koncert hivatalos Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814784596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum