RockStation

Sweet Oblivion - Albummal jelentkezik Geoff Tate csapata

2019. május 01. - theshattered

sweetoblivion.jpgBemutatta a legújabb lemezelőzetes dalát az ex-Queensryche-frontember vezette Sweet Oblivion. A csapat az önmagáról elnevezett dalát a hasonló címen, június 14-én megjelenő albumára fogja felrakni (nézd csak, egy újabb mesterhármas!), melyhez már korábban is elérhető volt egy tétel, a True Colors. Mind a két dalt megtaláljátok az alábbiakban a szükséges egyéb információk mellett.

sweetoblivionalbum2019.jpg

01. True Colors
02. Sweet Oblivion
03. Behind Your Eyes
04. Hide Away
05. My Last Story
06. A Recess From My Fate
07. Transition
08. Disconnect
09. The Deceiver
10. Seek The Light

Geoff Tate: "A Frontiers keresett meg, hogy készítsem el ezt a lemezt és hálás vagyok ezért a lehetőségért. Ez egy élvezettel teli album és úgy vélem, hogy sok, a régi Queensryche zenéjét szerető rajongó kedvelni fogja majd ezt is."

Simone Mularoni (ő felelős a hangszeres részekért): "A '70-es, '80-as évek rock é metalbandáit hallgatva nőttem fel és természetesen a Queensryche klasszikus albumai a legnagyobb örökös kedvenceim között vannak. Az, hogy van lehetőségem és szerencsém egy olyan zenei óriással dolgozni, mint Geoff Tate, hatalmas megtiszteltetés mind emberi, mind művészi értelemben. Felkerestem néhány zseniális zenészt és barátot, hogy segítsenek ki engem és együtt sikerült összehozni egy rakat olyan klasszikus heavy rock dalt, amit megpróbáltam kicsit kortársabb megközelítéssel és klasszikus Queensryche-hangulattal megbolondítani... Lenyűgöző lett az eredmény!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814796064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum