RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.18

2019. május 05. - sunthatneversets

employed_to_serve.jpgEheti dalmegosztásunkban dalos pacsirta, hazai finomság, maori metal, sludge alapvetés és betonkemény post-hardcore. 

TARJA - DEAD PROMISES

Augusztus 30-án jelenik meg az egykori Nightwish énekes Tarja Turunen új albuma In The Raw címmel. A Dead Promises című új dal a héten már debütált is. A dal érdekessége, hogy abban a Soilwork énekese Björn “Speed” Strid vendégszerepel. 


SUBSCRIBE - DARKEN THE VERMILION

Már az Adj egy ötöst! múlt heti része után adta ki új dalát a hamarosan aktív üzemmódba kapcsló Subscribe. Az öt év után érkező új dal címe Darken The Vermilion és bizonyosan elhangzik majd a zenekar május 11-i Budapest Parkos koncertjén is.


ALIEN WEAPONRY - AHI KĀ

Beadott egy friss tételt a maori nyelven daloló fiatal új-zélandi thrash/groove metal zenekar, az Alien Weaponry. A tavaly a nagylemezzel bemutatkozó trió ezúttal egy nem lemezes dalt adott ki az Ahi Ka képében, melyet az Adult Swimen keresztül debütáltak és rajta is van a TV csatorna második, csakis virtuális formában elérhető válogatáslemezén. Aki még nem tudja, annak mondjuk, hogy a zenekar július 24-én a Dürer Kertben játszik.


EYEHATEGOD - THREE BLACK EYES

Szintén az Adult Swim válogatáslemezén a Metal Swim 2-n debütált egy eddig soha nem hallott EyeHateGod  tétel Three Black Eyes címmel. A Mike IX Williams énekes betegsége után életjeleket mutató banda reméljük itt nem is áll meg.


EMPLOYED TO SERVE - ETERNAL FORWARD MOTION

Jövő pénteken érkezik az angol Employed To Serve új nagylemeze Eternal Forward Motion címmel. A betonkemény post-HC brigád most a címadó dalt tette közzé egy videó kíséretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814803776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum