RockStation

Már "jól áll" a Gojira a következő album anyagával

2019. május 06. - theshattered

_inv2447.jpgA zenekar dolgait követő olvasóinknak nem újdonság, hogy a Gojira nagyban dolgozik a 2016-os nagylemezük, a meglehetősen zsenire sikerült Magma utódján. A már a székhelyét New Yorkba áthelyezett kvartett elvileg még idén kiadja a friss termést, melyről egyelőre olyan túl sokat nem tudott, vagy nem akart elmondani Mario Duplantier.

"Jól állunk. Egyelőre nem tudok sok részletet mondani, mert még egyeztetnünk kell a partnereinkkel, meg kell adnunk az egységes megjelenési dátumot, satöbbi. De annyit elmondhatok, hogy igen, nagyon keményen dolgozunk az új cuccokon. Halad a meló, nagyon-nagyon-nagyon boldogak vagyunk és szuper büszkék vagyunk rá. Már alig várjuk, hogy további részleteket is megadhassunk nektek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214810138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Sanyi 2019.06.11. 10:45:17

Tudtok olyan zenekart mondani, ami hangzásban hasonló a Gojirához?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum