RockStation

The Coffin Train - Dalszöveges videó a Diamond Headtől

2019. május 23. - theshattered

0228diamondhead.jpgEgy frankón látványos dalszöveges videót készített a Diamond Head a holnap megjelenő nagylemezének, a The Coffin Trainnek a címadó dalához. A Brian Tatler-vezette veterán csapat friss klipje az alábbiakban nézhető meg.

Brian Tatler: "Nagyon büszke vagyok erre a dalra, ez a kedvencem az új lemezről. Ez az egyik legjobb dal, aminek valaha a társszerzője lehettem, már alig várom, hogy hallják az emberek. Szeretem, ha egy dalban tempó- és hangulatváltások vannak, itt pedig van minden. A tiszta, feszültségnövelő verze után belépő bridge, majd ahogy az egész átfordul a súlyos, masszív refrénbe... A több, mint hat percével ez egy hangzásbeli ünnep."

Rasmus Bom Andersen: "Egyszerűen ez a legjobb dal az albumon. Nagyon sokat dolgoztunk rajta, hogy az elejétől a végéig egy igazi Diamond Head-nóta legyen, reméljük, a rajongóink is így fogják érezni."

Karl Wilcox: "Igazi mestermunka, ahogy lelassítja a tempót. A rajongók és az új arcok is értékelni fogják Brian gitárjátékát. A gitárok, a grooveok, a harmóniák és emlékezetes részek kapaszkodnak össze, ahogy a dal zakatol, egészen, amíg el nem éri a vihatos lezárást. Kössétek be magatokat...!"

thecoffintrain.jpg

01. Belly Of The Beast
02. The Messenger
03. The Coffin Train
04. Shades Of Black
05. The Sleeper (Prelude)
06. The Sleeper
07. Death By Design
08. Serrated Love
09. The Phoenix
10. Until We Burn

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3614851078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum