RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.21

2019. május 26. - sunthatneversets

alexisonfire_2019_2.jpgEheti dalmegosztásunkban post-hegyek! Post-rock, post-metal, post-HC, egy jó hangú énekes visszatérése, és Slayer-ízű darálás.

RUSSIAN CIRCLES - ARLUCK

Augusztus 2-án új albummal jelentkezik a post-rock irányzat egyik, ha nem a legnagyobb császára, a Russian Circles. A már előrendelhető, egyébként a koncertek hangulatára emlékeztető hangzású Blood Year című nagylemezről egy dalt, az Arluckot már meg is mutatták ország-világ számára.


ALEXISONFIRE - COMPLICIT

Hoppá, itt egy úkabb Alaxisonfire-dal, már a második a sorban 10 év után. A kanadai post HC csapat idén több koncertet is ad, lemezről viszont még nincs hír.


SCOTT STAPP - NAME

Július 19-én jelenik meg a Creed egykori frontemberének, Scott Stappnek a szólólemeze, a The Space Between The Shadows. A meglehetősen balhés múltú, viszont annál jellegzetesebb hangú énekes most a masszívan személyes, Name című dalt tette elérhetővé, melyhez egy dalszöveges videó is készült.


ALL OUT WAR - JUDAS ALWAYS CRAWLS

Le sem tagadhatná az All Out War tagsága, hogy szereti Tom Arayáék muzsikáját. A már jó ideje üzemelő thrash /HC csapat a legújabb dalában, a Judas Always Crawlsban is erősen utal a nemsokára tőlünk is elbúcsúzó legendákra, mely egyébként önmagában is megállja a helyét. Tehát félreértés ne essék, semmi izzadtságszagú nyúlás nincs itt, kérem! Csakis színtiszta arcletépés! Ha pedig bejött a hallgatnivaló, akkor fontos infó: az új album, a Crawl Among The Filth július 26-án érkezik. 


PELICAN - COLD HOPE

Még két hét és mindenki számára teljes egészében elérhető lesz a Pelican legújabb nagylemeze, a Nighttime Stories. Az instrumentális post-metalban nyomuló zsenik a Cold Hope című dallal folytatja a promózást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5014859502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum