RockStation

Ősszel kezdi az új lemez megírását a Guns N' Roses

2019. május 29. - theshattered

guns_n_roses_2018.jpgIgaz, még néhány ötlet feldobásán kívül nem sok minden történt a félig-meddig újraegyesült Guns N' Roses új ötletei terén, de az alig egy hónap múlva a Volt Fesztiválon is fellépő Slash mindenkit megnyugtatott: az ősszel nekiállnak a dalírásnak. Erről egy rádiós interjúban számolt be.

De akkor miért is tagadta a fürtös gitáros mindezt a múltban? "Az a helyzet, hogy még nem csináltunk semmit, ráadásul mondani sem akarok semmit. Tudod, az emberek hogy hozzászoktak a szarságokhoz és a szarkavaráshoz? Őszinte akartam lenni, nem volt akkor semmi hír arról, mik is voltak a tervek. De most már tiszta, hogy le fogunk tudni egy kört, aztán el is kezdjük a munkát az új cuccokon. Szóval, tessék!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3814868388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum