RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.22

2019. június 02. - sunthatneversets

deadland-ritual1.jpgEheti dalmegosztásunk a ragyogó hétvége ellenére elég sötetre sikeredett. Lesz itt black metal, hideg indusztrial, germán thrash metal és megint itt egy szupergrupp.

DARKTHRONE - DUKE OF GLOAT

Egy egyszerűbb videó képében adta ki pénteken megjelent új lemezének egyik dalát a Darkthrone. A videó, amit leginkább koncerteket háttérvetítésnek tudnánk elképzelni (már ha lenne, persze) a Duke Of Gloatot gazdagítja, mely természetesen egy, az ígéretekhez híven dögszagú, de abszolút hallgatható (sőt!), kellemes kis alkotás lett.


PANZERFAUST - THE DAY AFTER 'TRINITY'

Kiadta az első dalát a június 14-én érkező új nagylemezéről, a The Suns of Perdition I: War, Horrid Warról a kanadai székhelyű black metal intézmény, a Panzerfaust. A korai atombombaprogram-tematikára épülő, több megatonnás robbanással felérő (természetesen a pinceszagú black-szöszmöszöknél milliószor kidolgozottabb) The Day After 'Trinity't minden, keményebb zenét (akár még progot) is szerető olvasónknak szívből ajánljuk.


3TEETH - AFFLUENZA

Július 5-én érkezik a jófajta industrial metalban utazó 3Teeth új nagylemeze a Metawar. Erről az Affluenza című slágeresebb darabot osztotta meg a nagyérdeművel a héten a csapat. Ha valaki ettől kapna kedvet a bandához, azoknak mondjuk, hogy a Ministry vendégeként július 11-én az A38 Hajón lépnek fel.


DESTRUCTION - BORN TO PERISH

Jófajta germán thrash-re vágysz? Hát itt a Destruction új dala! Augusztus 9-én fog megjelenni a germán thrash-veteránok új nagylemeze, a Born To Perish. A négyes, hogy addig is érezzük a törődést, kiadta hozzá a címadó, egyben lemezindító tételt, melyhez egy furcsa hangulatvilágú videó is készült.


DEADLAND RITUAL - BROKEN AND BRUISED

Kiadta a második dalát, a Broken And Bruised címűt a Geezer Butlert, Steve Stevenst, Matt Sorumot és Franky Perezt magába foglaló Deadland Ritual. Az első dal, a Down In Flames még tavaly jött ki, de konkrét, nagyszabású terveik nincsenek az egyelőre csak koncertezgető csapatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7014873460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum