RockStation

Itt van egy '91-es Marilyn Manson-akusztikus a semmiből!

2019. június 04. - theshattered

marilyn-manson-1991-in-store-header.jpg1991. június 21-én, azaz majdnem huszonnyolc éve, hogy az akkor még a Marilyn Manson & The Spooky Kids néven futó formáció egy akusztikus koncerten mutatta be néhány, talán majd egyszer talán megjelenő dalát. A leendő botrányhős ekkor kőkemény huszonkét éves volt, az első nagylemez három évvel arrébb van még, a fene sem gondolta volna, hogy ez a félig szedett-vedett, persze már jó pár demón túllévő csapat, aki itt játszik ezen akusztikus performanszon, mivé növi majd ki magát.

Ha esetleg érdekel titeket némi spoiler, akkor a videóban az egyeskére (Portrait Of An American Family, 1994) is felkerülő My Monkey és az onnan lemaradt, de a korai demókon szereplő Telephone, valamint egy The Jim Carroll Band-feldolgozás, a People Who Died a fő menü.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7014876958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etteremerd 2019.06.05. 11:00:42

Több mit két éves hír ember!!!

theshattered 2019.06.05. 13:06:59

@etteremerd: Hát, jobb későn, mint soha! :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum