RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.23

2019. június 09. - sunthatneversets

abbath_band_2019.jpegSzép időt hoz az ünnepi hétvége, eheti dalmegosztásunk meg sötétséget és nihilt. Lesz itt vendészereplős deathcore, új és régi vonalas black metal, floridai sludge és dán experimentális folk. 

CARNIFEX - No Light Shall Save Us featuring Alissa White-Gluz 

Rendesen becombosít az új lemezének első nyilvános dalára a Carnifex. Az augusztus 2-án megjelenő World War X most megjelent nótájában, a No Light Shall Save Usban ugyanis nem más adja a hangját (a videóban pedig az arcát) vendégként, mint az Arch Enemy frontasszonya, Alissa White-Gluz.


BATUSHKA - Wieczernia (Вечерня)

Reméljük hamar megoldódik a "melyik Batushka az igazi?" kérdés, mert folyton eposzi jelzőket kell alkalmazni, ami már igazából kezd fárasztó lenni. A történeti szál a következő röviden: az alapító gitárost kirakta a többségi Batushka, előbbi nem olyan régen egy teljes lemezt is kiadott, az utóbbi pedig egy klipes dallal és egy Metal Blade-előrendeléssel szolgált eddig a fanoknak. Természetesen az előrendelés felserkentésére muszáj csepegtetni a finomságokat, itt a második új dal az interneten (az énekes után) már csak BARTushkanak hívott formációtól, a Wieczernia (Вечерня), mely természetesen a július 12-én megjelenő Hospodin fog helyet kapni. 


TORCHE - Times Missing

Egy újabb dalt jelentetett meg a Torche a soron következő, július 12-én megjelenő nagylemezéről, az Admissionről. A Times Missinget az alábbiakban találjátok meg, talán mondanunk sem kell, hogy minőségi alkotás. 


ABBATH - Outsider

Kiadta a július 5-én megjelenő, második nagylemezének, az Outstridernek a címadó dalát a black metal-veterán Abbath. Az Immortal volt frontembere mindenféle különlegesebb körítés nélkül dobta be a közepes tempóval őrlő, egyenesen akusztikusan kezdő dalt. 


HEILUNG - Traust

Június 28-án érkezik a dán Heilung második albuma a Season Of Mistnél. A Futha címet kapott lemezen három évig dolgozott a zenekar és Traust című dalt most meg is hallgathatjátok róla. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7914884478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum