RockStation

2021 előtt nem lesz új Ghost-lemez

2019. június 18. - theshattered

ghostpromo.jpgKorábban volt már róla szó, hogy Tobias Forge és csapata, a Ghost jövőre stúdióba akar vonulni, felvenni azt, ami a következő nagylemez anyaga lesz (a legutóbbi alkotás, a Prequelle tavaly került a boltokba). Viszont, mielőtt még nagy pénzfelhalmozásba kezdenek a rajongók, az éppen Cardinal Copia szerepében tetszelgő frontember igyekszik lehűteni a kedélyeket: 2020-ban biztosan nem fog megjelenni a pakk, arra a rá következő évig alsó hangon is várni kell majd.

"Egyfolytában ezen gondolkodok. De hadd fogalmazzak tényszerűen! Valóban stúdióba fogok menni, januárban fogom megkezdeni a munkálatokat. Lesz egy újabb amerikai turnénk szeptember/októberben, aztán visszajövünk Európába, az ki fog tartani körülbelül egészen Karácsonyig.

Az év elején lesz egy-két kisebb megmozdulásunk, aztán minden teljes egészében az új lemezről fog szólni.

Az embereknek meg kell értenie, hogy öt-hat hónapot szoktam a stúdióban tölteni. Nincs ebben semmi őrület, vagy semmi hasonló. (nevet) Csak az, hogy ott vagyok abban a kreatív környezetben, érted? Ráadásul megpróbálok a rendes munkaidőben dolgozni, mert ott van a család is, ezért kell a hagyományos órában ott lennem. Hétfőn olyan kilenc-tíz felé szeretek bemenni, aztán csinálom a rendes dolgokat: megreggelizek, átgondolom, miről is van szó, aztán összerakom, amit kell és megyek haza, hogy láthassam a családomat.

Ahhoz, hogy meglegyen ez a nagylemez, körülbelül hat hónapra lesz szükségem, akkor meg már ott lesz a nyár, amikorra eldöntöttem, hogy szünetet tartok, hagyom ülepedni a dolgokat, aztán remélhetőleg a nyár végére készen lesz az album.

Szerencsétlenségemre, vagy szerencsémre, attól függ, hogyan nézed, az amerikai választások éppen zajlanak, fejben tartom azt is, hogy nem a legjobb akkor megjelentetni egy új anyagot, amikor az emberek másvalamivel foglalkoznak. Biztos akarok lenni benne, hogy amikor megjelenik az új lemez, az emberek oda tudnak majd figyelni rá."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9114899622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum