RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.25

2019. június 23. - theshattered

1561088207-freddiemercury-960x600.jpgEheti dalmegosztásunkban grindoló volt tagok, húzós-zúzós thrash veteránok, régóta elhunyt rocksztár, északi dallammetalosok és svéd death metal veteránok.

SHOCK NARCOTIC - PRAY FOR PARALYSIS

 I Have Seen The Future And It Doesn't Work címen jelenik meg a Jeff Tuttle (The Dillinger Escape Plan), Shawn Knight (Child Bite), Zach Gibson (The Black Dahlia Murder) és Don Slater (Battlecross) alkotta Shock Narcotic első nagylemeze. A Pray For Paralysis című dal már szabadon meghallgatható, gatya felköt és tombol!

 

SACRED REICH - AWAKENING

Bemutatta a két hónap múlva érkező legújabb nagylemezének címadó dalát, az Awakeninget a Sacred Reich. Az immár a volt Machine Heades Dave McClainnel nyomuló thrasherek egy zenélős videót is adtak a dalhoz, de persze a teljes örömhöz egy magyar koncert is dukál majd!

 

FREDDIE MERCURY - TIME WAITS FOR NO ONE

Egy nem teljesen új, de mindeddig ebben a formában kiadatlan dal jelent meg az 1991-ben elhunyt Queen-énekes, Freddie Mercury neve alatt. Az eredetileg Time címen futó tétel Time Waits For No One címen megjelentetett verziója egy klipet is kapott, melyben természetesen a karizmatikus frontember látható.

 

SONATA ARCTICA - A LITTLE LESS UNDERSTANDING

Az ősz kezdetén, egész pontosan szeptember 6-án fogja kiadni a legújabb nagylemezét, a Talviyöt a Sonata Arctica. A magyar fordításban Téli Éjszaka címet viselő nagylemezről az A Little Less Understanding című tétel már elérhető lett.

 

ENTOMBED A.D. - TORMENT REMAINS

Klipet és dalt debütált az Entombed A.D., mely természetesen az új nagylemezük, a Bowels Of Earth beharangozását hivatott ellátni. A Torment Remains az alábbiakban tekinthető, hallgatható meg, a teljes csomag pedig augusztus 30-tól lesz mindenki számára szabadon elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814905514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum