RockStation

Frank Sidoris nélkül jönnek Slashék a Voltra

2019. június 24. - theshattered

slash_2015.jpgA felesége kemoterápiás kezelése miatt kénytelen kihagyni a nyári Európa-turnét a Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators ritmusgitárosa, Frank Sidoris. A csütörtökön a Volt Fesztiválon is fellépő csapat illetékesei persze már meg is találták a pótlást, így teljes felállásban jönnek, hiánytalanul bulizhatunk majd rájuk.

Todd Kerns: "Máris hiányzik! Frank a Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators 2019-es USA/Kanada-turnéjának ideje alatt ment haza, hogy gondoskodni tudjon a szeretett feleségéről, Alexandriaról, aki éppen a rák elleni sikeres harcának végénél jár. A drága barátunk, Cory Churko fog beugrani helyette Luxemburgtól Tel Avivig. Amennyire hiányozni fog Frank, annyira szerencsések vagyunk, hogy ilyen tehetséges és jószívű barát, mint Cory fog besegíteni nekünk. Szeretünk titeket, Allie és Frank, ott vagyunk veletek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr814908798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum