RockStation

Heresy - Megjelent a Needless debütáló abuma

2019. június 26. - sunthatneversets

needless.jpg

A dánszentmiklósi Needless nemrég jelentett meg debütáló albumát Heresy címmel. A lemez egy zenei utazás különböző mítoszokon, filozófiákon, vallásokon és hiedelmeken át, amely az emberiség igazi természetét hivatott megmutatni.

A lemez meghallgatható és letölthető a zenekar Bandcamp oldaláról. Fizikai hanghordozó formájában limitált darabszámú digipak (100 db) is elérhető a zenekar Bandcamp és Facebook oldalain, valamint hamarosan a Total Darkness Propaganda terjesztésében is beszerezhető lesz. Továbbá a lemez digitálisan is elérhető lesz az összes fontosabb streaming szolgáltatónál (Spotify, Amazon Music stb.) a következő napokban.

Az album Gyulán, a No Silence Studioban készült 2018 szeptembere és 2019 áprilisa között, Simon 'Simi' István vezényletével. Az album borítóját egy német művész, Maximiliam Wagner készítette. A logó, a digipak belső designja és művészi munkája pedig Brányi Vivien Renáta és Szelei Csilla munkáját dicséri.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7714910602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum