RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.26

2019. június 30. - sunthatneversets

korn_2019.jpgEheti dalmegosztásunkba igazi nagyágyúk is belefértek. Lesz itt RATM utódcsapat, metalcore- és nu metal alapvetés, bivaly amcsi rockzene és egy könnyedebb post-punk is becsúszott.

PROPHETS OF RAGE - MADE WITH HATE

Új dalt adott ki a még egyelőre ismeretlen időpontban megjelenő új, második nagylemezéről a Prophets Of Rage. A Rage Against The Machine hangszeres szakaszát, valamint a Public Enemys Chuck D-t és DJ Lordot, valamint a Cypress Hilles B-Realt összefogó szextett a Made With Hate-tel örvendeztette meg a rajongóit. 


KILLSWITCH ENGAGE - UNLEASHED

Már csak augusztus 16-ig kell várni és mindenki a kezébe foghatja a Killswitch Engage régóta készülő új lemezét, az Atonementet. A csapat a többféle formátumban megjelenő anyag egyik dalát, az Unleashedet ki is adta előzetesként. Az albumon két neves arc, a KSE volt énekese, Howard Jones (a The Signal Fire-ben) és a Testamentes Chuck Billy (a Crownless Kingben) is tiszteletét fogja tenni.


KORN -  YOU'LL NEVER FIND ME

Hosszú idő és nem sokkal rövidebb dalírási folyamat után bedobta a Korn a legújabb dalát, a You'll Never Find Me-t. A nóta és hozzá társított videó természetesen egy új nagylemez előhírnöke, ami The Nothing címmel fog megjelenni szeptember 13-án a Roadrunner/Elektra gondozásában. 


ALTER BRIDGE - WOULDN'T YOU RATHER

Ahogy azt már korábban írtuk az Alter Bridge hatodik albuma Walk The Sky címmel október 8-án érkezik a Napalm Records gondozásában. Pénteken Wouldn't You Rather címmel egy kimondottan bivaly dal is napvilágot látott róla, amit fentebb csekkolhattok le egy videó kíséretében.


CEREMONY - TURN AWAY THE BAD THING

A kaliforniai post-punk Ceremony azért jó sok Joy Divisiont is hallgathatott, legalábbis Turn Away the Bad Thing című daluk erről tanúskodik. A csapat új lemez augusztus 23-án jelenik meg a Relapse gondozásában In The Spirit World Now címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8614913052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum