RockStation

A zene az zene! - Stroke-ot kapott a Korn-tribute zenekar dobosa, mégis befejezte a dalt

2019. július 01. - theshattered

korn-tribute-drummer-header.jpgA színpadon lett rosszul a Korn-tribute zenekar, a Korn Again huszonnyolc éves dobosa, mégis befejezte az éppen játszott dalt, a Helmet In The Busht. A dobost -akinek időközben a bal keze is lebénult és még a látását is elvesztette a bal szemén -, a dal után természetesen kórházba szállították, ahol mondott is az esetről pár szót.

Alex Headen: "Soha nem gondoltam volna, hogy stroke-om van. Azt hittem, csak leesett a vércukrom, vagy dehidratálódtam. Arra gondoltam, hogy 'ha befejezem ezt a dalt, iszok valami szénsavasat, harapok valamit, aztán mehetünk tovább'. A buli elején jól éreztem magam, de a negyedik dalnál kezdett elhomályosodni a látásom, a bal kezem érzéketlenné vált és elejtettem a dobverőt. Csupán a jobb kezemet használva folytattam a játékot, aztán teljesen elveszítettem a látásomat a bal szememen. Amikor vége lett a dalnak, összeestem a dobcuccra."

És egy kis jóarcfaktor: A Korn gitárosa, Head is felhívta a figyelmet a valóban keményen odapakoló dobosra:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wow this guy is �

Brian Welch (@brianheadwelch) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr814920372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum