RockStation

Több, mint két évtized után új lemezzel jelentkezik a Psychotic Waltz

2019. július 03. - theshattered

pw01.jpgMintegy huszonhárom év kihagyás után (Mi az? Semmi!) friss nagylemezt fog kiadni az amcsi progmetal csapat, a Psychotic Waltz. A friss termés a jövő év elejére várható, a csomag Ulrich Wild hangmérnök keze alatt készül majd, a keverés Jens Borgen nevét fogja majd öregbíteni.

A zenekar a következőt tette közzé ezzel kapcsolatban: "Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy csatlakozhattunk az InsideOutMusic táborába! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy hamarosan mindenkinek megmutathatjuk az ötödik nagylemezünk anyagát, remek érzés, hogy a korai lemezeinket is újra elérhetővé tehetjük. Köszönjük a türelmes rajongóknak és mindenkinek az InsideOutnál, hogy hittek bennünk és megadták a lehetőséget, hogy mindent a magunk módján csinálhassunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2614923100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum