RockStation

Jövőre új lemezt ad ki a Blue Öyster Cult

2019. július 11. - theshattered

blue_oyster_cult_20217.jpgA 2001-es Curse of the Hidden Mirror után először friss stúdióanyaggal ajándékozza meg a rajongóit a Blue Öyster Cult. A csapat a jövő évre beütemezett friss matéria mellett egy sor újrakiadást és egy tonna élő felvételt ki piacra fog dobni, szóval jobb, ha a rajongók mostanában rászoknak a vajas kenyérre - lesz mire költeni a jövő évben.

Serafino Perugino (Frontiers - a csapat kiadója): "Nagyon örülünk, hogy egy nagy sor zenei anyag kiadásával, melynek valószínűleg minden rajongó örülni fog, visszahozhatjuk a Blue Öyster Cult nevet a köztudatba. A hard rock zene nem lenne az, ami a BÖC nélkül, ehhez pedig a Frontiers volt és lesz az ő természetes 'otthonuk'. Örömmel nézünk elébe a hosszú és gyümölcsöző együttműködésnek."

Eric Bloom: "Hosszú idő telt el a BÖC utolsó stúdióalbuma óta. A legtöbbször azt a kérdést kaptuk meg a rajongóktól, hogy 'mikor lesz már új zene?'. Úgyhogy készen állunk, hogy megint nekivágjunk ennek a kalandnak. Hatalmas élmény lesz Dannyvel, Richievel és Julesszel stúdiózni, mivel már évek óta együtt turnézunk, Buck és én már nagyon várjuk, hogy bevonjuk őket is az alkotói és felvételi folyamatokba."

Buck Dharma: "A jelenlegi zenekar egyszerűen KIVÁLÓ, de még mást nem vettünk fel együtt, csak koncertlemezeket, szóval úgy éreztük, itt az ideje, hogy új dalokat írjunk és rögzítünk. A dalok körülbelül fele már létezik, a többit az alkotói folyamat alatt fogjuk befejezni."

A zenekar, ahogy említettük is, pár újrakevert, friss borítókkal ellátott újrakiadást is tervez a következő évben:

1. Cult Classic (eredetileg 1994-ben jelent meg)
2. Heaven Forbid (eredetileg 1998-ban jelent meg)
3. Curse Of The Hidden Mirror (eredetileg 2001-ben jelent meg)
4. A Long Day's Night (élő CD/DVD és Blu-ray, eredetileg 2002-ben jelent meg) — Blu-ray-en most először lesz kapható.

És ahogy szó volt róla, a koncertkiadványokkal sem fog spórolni az ötös, olyan élő anyagokkal, mint...:

1. A 2012-es iHeart Radio Theateres koncert felvétele (40 éves évfordulós koncert).
2. A 2014-es Hard Rock Casino Clevelandes koncert felvétele
3. A 2016-os németországi Rock of Ages Festival koncert felvétele
4. Az Agents of Fortune negyvenedik évfordulós, 2017-es Los Angeles-i koncertje(a teljes Agents Of Fortune albummal)
5. A BÖC 45 éves fennállását ünneplő koncertje Londonból (2017. június 17.) (rajta a teljes első BÖC lemezzel faltól-falig)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2214937362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum