RockStation

Queen és ELO-ihlette énekeket ígér az új Korn albumra Jonathan Davis

2019. július 13. - theshattered

korn_2019.jpgA Korn frontembere, Jonathan Davis mindig igyekszik valamivel felhívni a figyelmet az éppen aktuális új Korn-albumra - gondoljunk csak a korábbi, a Korn dubstep volt már a dubstep előtt is szövegre. Most kivételesen nem valami lehetetlen hülyeséget nyilatkozott le a tavaly a feleségét elvesztett énekes, csupán az énekfelvételek rétegeltségét hasonlította a Queen és az Electric Light Orchestra stílusához, ami elvileg ihlette is őt a felvételeknél. Ez még akár hihető is lehet.

"Ez teljesen másféle történet. Zeneileg nagyon eltér attól. A srácok ismét jól érezték magukat a Nick Raskulinecz-el való munka során, de látni lehet azt is, hogy én is hozzányúltam ehhez-ahhoz. Úgy értem, ember, vannak olyan dalok, melyeken huszonakárhány éneksáv van - teljesen Queen és ELO irányba mentem el! Ők voltak a legnagyobb hatásaim és szerettem volna én is valami nagyívű énekkörítést. Nem kapkodtam el, mindenképp azt akartam, hogy az ének lenyűgöző legyen. Kipróbáltam mindenféle felvételi módszert, amit megtanultam az évek alatt, nem egy hét alatt végeztem, mint a legutolsó lemeznél."

Akárhogy is, a fentebb is meghallgatható új dalban, a You'll Never Find Meben ez az irány még nem igazán követhető le, de legkésőbb szeptember 13-án, a The Nothing című nagylemez megjelenésekor úgyis minden kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7514941638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum