RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.28

2019. július 14. - sunthatneversets

obituary_2017.jpgMai dalmegosztásunkban hamarosan Budapesten hallható maori metal, svéd prog metal, pörgős death metal, 27 év után visszatérő thrasherek és jófajta HC.

ALIEN WEAPONRY - Blinded

Tavaly hozta ki Tū című debütáló albumát az új-zélandi Alien Weaponry, akik maori nyelven nyomják a thrashes metalt. Július 24-én a csapat a Dürer Kertben ad koncertet. A zenekar a napokban Ahi Ka címmel kislemezzel jelentkezett, melyen a Blinded című dal is szerepel. Ehhez az új dalhoz forgatott klipet a csapat, ami fentebb nézhető meg.


OPETH - Hjärtat Vet Vad Handen Gör / Heart In Hand

Minden bizonnyal az Opeth új albuma is hamarosan megjelenik. Az In Cauda Venenum a 2016-os Sorceress folytatása lesz. Az új dal alapján a színvonal megmaradt, de hörgésre most sem kell számítani. Érdekesség a lemezzel kapcsolatban, hogy az mind svéd, mind angol nyelven elérhető lesz, szóval az igazi rajongók jobb, ha felkötik az alsójukat! Első ízelítőként itt a Hjärtat Vet Vad Handen Gör / Heart In Hand című dal kétféle verziója, mindez egy videóba sűrítve!


OBITUARY - A Dying World

Friss nótát jelentett meg az Obituary. A veterán ötös death-alapcsapat az Adult Swimen mutatta be a természetesen nem kis súlyú A Dying Worldöt, mindezt mi is meg tudjuk mutatni. Azért jobb, ha van a közelben kapaszkodó!


EXHORDER - My Time

Huszonhét év. Kemény, ugye? Ennyi idő telt el az Exhorder legutóbbi albuma, a The Law és a végre-valahára szeptember 20-án megjelenő Mourn The Southern Skies kiadása között. De akárhogy is, megtört a csend, a thrasherek bedobtak egy friss tételt is, a lemeznyitó, ilyen módon kb. egy pofonnal felérő My Time-ot. 


STICK TO YOUR GUNS - Dove And Fist

Pure Noise Tour címmel új 12 inch-es split lemezzel jelentkezett a Terror, a Year Of The Knife, a Sanction, a Counterparts és a Stick To Your Guns. Ez utóbbi zenekartól most itt  egy ütős új dal Dove And Fist címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9914942664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum