RockStation

Ezt kell tudni az Insomnium következő nagylemezéről

2019. július 17. - theshattered

insomnium-band-pic-2014.jpgOktóber 4-én, Heart Like A Stone címen fog megjelenni az death metalos Insomnium következő nagylemeze, melyet a The Black Dahlia Murder társaságában november 26-án Budapesten is be fog mutatni. A csapat a borítót és a dallistát már közkézre is bocsátotta, valamint az album koncepcióját is ismertették az Urak.

insomniumheartlikeagravecd.jpg

01. Wail Of The North
02. Valediction
03. Neverlast
04. Pale Morning Star
05. And Bells They Toll
06. The Offering
07. Mute Is My Sorrow
08. Twilight Trails
09. Heart Like A Grave
10. Karelia

"Az album alaptörténete mélyen a finn melankólia szívébe juttat el. A legsivárabb és legszomorúbb dalok, versek és történeket inspiráltak minket, azok, amelyek valóban megragadják az északi sötétség lényegét. Hogy eljuttassanak a földre, ahol a fagy pusztítja a termést és dermeszti meg a lelkeket, a nyár már véget is ér, mielőtt elkezdődne, feleségek hagynak el, kisöcsök halnak meg a hóban Karácsony reggel, ahol a fiatalság arany évei eltűntek. Itt vannak tehát Harmaja, Rautavaara, Vainio, Peltoniemen Hintriikka és persze a mi kis nyomorult életünk visszhangjai."

A koncert hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

facebook_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6914957132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum