RockStation

Ritkaságokat is tartalmazó vinyl-díszdoboz jön a Black Sabbathtól!

2019. július 20. - theshattered

Black-Sabbath2_1.jpgIgaz, hogy a zenekarnak már (hivatalosan legalábbis) vége, a Black Sabbath-rajongókat mégsem hagyják unatkozni az illetékesek. A 2017-ben parkolópályára állított csapat ugyanis egy díszdobozos vinyl-újrakiadással fog kedveskedni a rajongóknak, melyben (mi más?) az első nyolc, azaz az első Ozzy-érás nagylemezek már jól ismert sora fog helyet kapni, de hogy annak is érdekes legyen a pakk, akiknek már megvannak ezek a rockzenei alapművek, plusz két extra koronggal megtámogatva adják ki azt. Csakhogy újra felsírjon a pénztárca.

blacksabbaththevinylcollection2019.jpg

A Black Sabbath: The Vinyl Collection 1970-1978 címre keresztelt (nem keverendő a pár évvel ezelőtt kiadott, hasonló című gyűjteménnyel), szeptember 6-án megjelenő, összesen háromezer példányszámra limitált és kétszázötven dollárra belőtt (tiszta olcsóság...) csomag a már fejből felsorolandó című nagylemezek mellett egy Monomania című LP-t és egy kislemezt is tartalmazni fog. Előbbin kilenc (pontosabban nyolc és egy rádiós bejátszás) 'Sabbath-klasszikus mono verzióját (melyből egy Észak-Amerikában, egy másik pedig egyáltalán soha, sehol nem volt elérhető) lehet majd meghallgatni (dallista lentebb), utóbbin az Evil Woman és a Wicked World lesz megtalálható, ez a kislemez annak idején USA-ban egyáltalán nem jelent meg. Persze hogy ha már lúd, akkor kövér, a dobozkában a címben nevezett korszak összes turnékönyvének reprodukcióját is fellelheti majd a jópénzű és lelkes rajongó.

black_sabbath-vinyl.jpg

A bónuszlemez, azaz a Monomania pontos dallistája tehát a következőképpen fest:

A oldal

01. Evil Woman (Don't Play Your Games With Me) *
02. Wicked World
03. The Wizard
04. Iron Man (Edited Version)

B oldal

01. Paranoid
02. Into The Void (Edited Version) **
03. Sabbath, Bloody Sabbath (Edited Version)
04. It's Alright
05. Radio Spot For Black Sabbath

Ha van rá kereset és igény, a díszdoboz IDE KATTINTVA rendelhető elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014970674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum