RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.29

2019. július 21. - sunthatneversets

fit_for_an_autopsy_2019.jpgMai dalmegosztásunkban gothic folk, amcsi metalcore, indusztral zakatolás, germán thrash metal és a deathcore Gojirája.

CHELSEA WOLFE - American Darkness

Friss dalt adott ki Chelsea Wolfe, mégpedig abból az apropóból, hogy beharangozza a szeptember 13-án megjelenő új nagylemezének, a Birth Of Violence-nek a megjelenését. A keserű mézesmadzagként kiszolgáltatott tétel az American Darkness lett, a végeredmény, mármint a Paul Thomas Anderson Magnolia című filmje által inspirált videó az alábbiakban nézhető meg.


NORMA JEAN - [Mind Over Mind]

Aki azt hitte, hogy sokáig fogják húzni a napokban bejelentett, egyébként október 25-re belőtt új Norma Jean nagylemeznek, az All Hailnek az elsó promó dalos megjelenését, nagyot tévedett. A csapat már ki is dobta a [Mind Over Mind] címre keresztelt szín 'Jeanes alkotást, mely pusztít, mint mindig. Talán még kicsit jobban is!


PETBRICK - Horse

Még mielőtt Magyarországra is eljönne a tesós Beneath The Remainses, Arise-os turnéval, még egy másik csapat anyagával fog előállni Iggor Cavalera. A Big Lades Wayne Adamsszel közös, Petbrick névre keresztelt projekt első dala, a Horse már meg is hallgatható, a teljes nagylemez, a fantáziadús című I október 25-től lesz elérhető.


DESTRUCTION - Betreyal

Három hét sincs és megjelenik a Destruction legújabb albuma, a Born To Perish (a pontos dátum augusztus 9.). Az új dobossal (Randy Black) és másodgitárossal (Damir Eskic) kiálló kvartett ezúttal a kiváló, darálós Betrayalt tette elérhetővé, melyhez ezúttal egy rendes, zenélős-sztorizós videó is jár.


FIT FOR AN AUTOPSY - Mirrors

Október 25-én érkezik a Fit For An Autopsy ötödik nagylemeze. A Nuclear Blast gondozásában  érkező album a The Sea Of Tragic Beasts címet kapja is itt is róla az első dal Mirrors címmel, egy videóval megtámogatva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4014971680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum