RockStation

Piece Of Me - Látványos koncertvideót adott ki a Bullet For My Valentine

2019. július 23. - theshattered

0bulletformyvalentine2019_57_eredmeny.jpgEgy frankón látványos, a koncerthangulatot frankón áthozó videóval állt elő a Bullet For My Valentine. Az áprilisban Budapesten is fellépett (itt természetesen feleennyi látványelem sem volt...) csapat a tavalyi nagylemez, a Gravity Piece Of Me című dalát szemelte ki, a végeredményt mi is megmutatjuk.

Matt Tuck a dalról: "Ez valószínűleg az egyik legdühösebb dal a lemezen. Arról szól, mintha azt éreznéd, valaki kihasznál. Csak adsz, adsz és adsz, az emberek csak kapnak, kapnak, kapnak, a dal pedig: 'Basszátok meg! Nem lesz több, ennyi volt!'. Általánosságban az emberek mások jó természetét használják ki, időt, törődést, szerelmet, figyelmet, vagy bármi mást adnak és az az érzés, hogy ezt nem viszonozzák, hanem csak egy újabb részt vesznek ki belőled... Nehéz leírni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7414976110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum